Cospaia.se 2.0

post-thumb

För ett par månader sedan fyllde Cospaia ett år. Nu går vårt samarbete för fred, frihet och sund ekonomisk teori in i en ny fas och vi höjer ribban. Rejält.

Under det gångna dryga året har vi publicerat mängder av artiklar på ämnena frihet, samhälle och ekonomi. Det mesta har varit nya spännande alster av våra duktiga skribenter, men vi har också publicerat översättningar från andra språk. Vårt fokus har varit på tidlösa, informativa och provocerande artiklar som tål att läsas och läsas om igen, medan andra har varit kärnfulla ställningstaganden.

Vi kommer att fortsätta att publicera artiklar på tisdagar och fredagar. Vi kommer också att fortsätta med våra memmåndagar på Facebook och Twitter. Men framöver kommer vi också att ta oss an mer aktuella ämnen, som klargörande kommentarer på nyheter, aktuella händelser och föremål för debatt, samt rena stolligheter (dvs politik).

Med andra ord: vi har startat en blogg.

Bloggen syftar till att komplettera det seriösa, tankeväckande, resonerande och provocerande innehållet – våra artiklar och memer – med kortare inlägg i både ord och bild. Givetvis kommer bloggen att ha samma höga kvalitet som allt annat vi gör, men i ett annat format: kortare än artiklar, längre än memer. Och, vem vet, kanske en del raljerande…

Med bloggen kan vi också publicera mycket oftare. Vi kan snabbt kommentera på dagsaktuella händelser och göra det på ett sätt som inte alltid passar sig i regelrätta artiklar. Vi ser fram emot denna nya fas i vårt samarbete – och hoppas att Ni hänger med!


Cospaias veckobrev

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev, Budkavlen.


Vi skickar ut Budkavlen varje fredag morgon. Det innehåller de senaste artiklarna som publicerats på cospaia.se.