Skribenter som sätter stickan till kärlekens, fredens och frihetens fyrbåk

Peter är en tokkär make och stolt fembarnfar. Han har varit tangentbordskrigare för frihetens sak i över tio år, bland annat som grundare av Skatt är stöld. Peter har även slipat sina egna och andra frihetsälskares oratoriska förmågor i talarklubben Stockholm Liberty Toastmasters. Han är medgrundare till Cospaia där han är skribent och översättare. Han utgör stora delar av Cospaias utvecklings- och driftavdelningar, samt är redaktör, copywriter och webbmaster. Tillsammans med andra i samarbetet är Peter dess growth hacker, strateg, taktiker och idéspruta.

Per har varit med i frihetsrörelsen sedan 1990-talet, bland annat var han aktiv i Frihetsfronten, anordnade Walk for Capitalism i Stockholm, startade anarkismnätverket Anarchism.net, var redaktionssekreterare för Svensk Linje samt grundade och var redaktör för det radikala nyhetsbrevet Svenska Libertarianskt Forum. Per är fellow vid amerikanska Mises Institute och sitter i styrelsen för Liberty International. Han innehar Records-Johnston-professuren vid Oklahoma State University där han forskar på och lär ut entreprenörskap och österrikisk ekonomi. Medarbetare i Skatt är stöld och medgrundare av Cospaia.

Joakim är frilansskribent, redaktör och korrekturläsare. Han är Research Fellow vid American Institute for Economic Research, skriver även för HumanProgress.org, Brittiska CapX och mises.org. Joakim har akademiska examen i nationalekonomi och finansiell historia från University of Glasgow och University of Oxford. Han drömmer om ett stort bibliotek på landet, vill besöka alla världens länder, och vill veta allt som går att veta om finansmarknader, centralbanker – och glaciärer! Joakim är medgrundare av Cospaia, är naturligt skeptisk och sammanfattar sin ideologiska övertygelse med ”hur vet vi det?”

Följ allt Joakims skrivande här: authory.com/JoakimBook

Benjamin gillar att läsa och lära om ekonomi och frihet. Han har tittat på i stort sett alla Youtube-videos från de senaste tio årens Mises University och översatt Human Action till svenska. Medarbetare i Skatt är stöld och medgrundare av Cospaia.