Cospaias sommarutgivning

post-thumb

Nu i dagarna dundrar massor av elever ut ur skolorna och studenter slänger sina mössor upp i skyn. Det har med andra ord blivit sommar. Vi kan se fram emot långa, ljusa dagar och härliga kvällar i en långsam skymning. Och, om erfarenheten är en fingervisning, antagligen en hel del regn.

Sommaren är ändå en tid då mycket går lite långsammare och vi vistas mycket mer utomhus. Det gäller även Cospaias redaktion och våra skribenter. Men till skillnad från många andra så lägger vi givetvis inte ner verksamheten. Vårt budskap är alldeles för viktigt för att pausas. Även under varma sommardagar och klara sommarkvällar behöver vi hålla lågan i kärlekens, fredens och frihetens fyrbåk tänd och fortsätta att ledsaga oss. Så vi fortsätter envetet att producera högkvalitativa artiklar. Men vi kommer att göra så på sommarfart: en gång i veckan istället för två.

Från och med nästa vecka kommer vi pausa tisdagsartiklarna och bara publicera artiklar på fredagar. Med andra ord är även sommarhelgerna räddade – det kommer att finnas nytt, spännande material att läsa i hängmattan eller på sofflocket. I mitten av augusti, samtidigt som vi fyller ett år, återupptar vi vår normala utgivningstakt två gånger i veckan.

Givetvis kommer alla artiklar som vi publicerat hittills – två stycken varje vecka sedan augusti – att finnas kvar. Så ta tillfället i akt att kolla igenom vårt artikelbibliotek. Eller läs det du missat av din favoritskribent. Och glöm inte att titta in varje fredag för nya artiklar!


Gilla, dela och kommentera gärna på Twitter


Cospaias veckobrev

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev, Budkavlen.


Vi skickar ut Budkavlen varje fredag morgon. Det innehåller de senaste artiklarna som publicerats på cospaia.se.