Skribenter som sätter stickan till kärlekens, fredens och frihetens fyrbåk

Peter är en tokkär make och stolt fembarnfar. Han har varit tangentbordskrigare för frihetens sak i över tio år, bland annat som grundare av Skatt är stöld. Peter har även slipat sina egna och andra frihetsälskares oratoriska förmågor i talarklubben Stockholm Liberty Toastmasters. Han är medgrundare till Cospaia där han är skribent och översättare. Han utgör stora delar av Cospaias utvecklings- och driftavdelningar, samt är redaktör, copywriter och webbmaster. Tillsammans med andra i samarbetet är Peter dess growth hacker, strateg, taktiker och idéspruta.

Per har varit med i frihetsrörelsen sedan 1990-talet, bland annat var han aktiv i Frihetsfronten, anordnade Walk for Capitalism i Stockholm, startade anarkismnätverket Anarchism.net, var redaktionssekreterare för Svensk Linje samt grundade och var redaktör för det radikala nyhetsbrevet Svenska Libertarianskt Forum. Per är senior fellow vid amerikanska Mises Institute och sitter i styrelsen för Liberty International. Han är docent och Johnny D. Pope Chair vid Oklahoma State University där han forskar på och lär ut entreprenörskap och österrikisk ekonomi. Medarbetare i Skatt är stöld och medgrundare av Cospaia.

Joakim är frilansskribent, redaktör och korrekturläsare. Han är Research Fellow vid American Institute for Economic Research, skriver även för HumanProgress.org, Brittiska CapX och mises.org. Joakim har akademiska examen i nationalekonomi och finansiell historia från University of Glasgow och University of Oxford. Han drömmer om ett stort bibliotek på landet, vill besöka alla världens länder, och vill veta allt som går att veta om finansmarknader, centralbanker – och glaciärer! Joakim är medgrundare av Cospaia, är naturligt skeptisk och sammanfattar sin ideologiska övertygelse med ”hur vet vi det?”

Följ allt Joakims skrivande här: authory.com/JoakimBook

Peter Towers är ursprungligen ifrån Göteborg. Via Oakland, CA, har han hamnat i New Hampshire dit han flyttade 2015 med familj för att kunna hemskola dottern och uppleva en vardag med färre regler och lägre skatter. I New Hampshire är Peter en av många i The Free State Project, som består av ett sammelsurium av individer med olika idéer om hur man går ifrån teori till praktik vad gäller frihet och autonomi ifrån staten. Peters passion är att laga mat och att organisera storfamiljemiddagar när andan faller på, och att åka skateboard. Peter stödjer och deltar aktivt i privatorganiserade lokala marknader som hålls i olika frihetliga klubbhus runt om i staten, där frivilliga transaktioner sker utan våld.