Mises University börjar idag!

post-thumb

Idag börjar Mises University, den årliga veckolånga utbildningen i österrikisk ekonomi som hålls på Mises Institute i Auburn, Alabama, i USA. Veckan, som kommit att kallas “årets bästa vecka” består av en mängd föreläsningar för de lyckliga studenter som fått stipendium att delta personligen. Men många av föreläsningarna streamas också online. Det mesta spelas också in och läggs upp på allehanda plattformar (bl a YouTube) efter hand. (Tidigare års föreläsningar finns att både ladda hem och streama; förra årets upplaga finns här.)

Många namnkunniga österrikiska ekonomer föreläser på Mises University, bland annat Joseph Salerno, David Gordon, Jeffrey Herbener och Peter Klein. För tredje året i rad föreläser också Cospaias Per Bylund, som i år håller föreläsningar om regleringar och företagande. Bägge kommer att gå att följa direkt på Mises Universitys live stream.

Schema för hela Mises University inklusive information om vilka föreläsningar som man kan se online finns här. För tillgång till extra material, registrera dig för den virtuella versionen - Virtual Mises University - som är gratis för medlemmar i Mises Institute och annars kostar $45.


Cospaias veckobrev

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev, Budkavlen.


Vi skickar ut Budkavlen varje fredag morgon. Det innehåller de senaste artiklarna som publicerats på cospaia.se.